Maandelijks archief: juni 2013

VEJO Kampus sponsort de stichting

In juni houden vrijwel alle VEJO’s (Vrij Evangelische Jeugd Organisatie) uit Nederland een gezamenlijk kamp in Zeewolde.

Elk jaar hebben ze een actie, waarbij er geld wordt ingezameld voor een stichting. Tijdens Kampus 2012 gaf Tessa een presentatie over haar ongeval, Geloof, hoop en liefde voor de sport. Want een paar maanden later zouden de Paralympics in Londen zijn. Toen heeft de organisatie verteld dat ze besloten hadden dat Stichting Sportief Geloven het doel voor 2013 was.

Tijdens Kampus 2013 waren we uitgenodigd om te vertellen wat wij als stichting doen. Hier heeft Tessa, met powerpoint presentatie gemaakt door secretaris Jan, een presentatie gegeven over de stichting.

Dit heeft erg aangesproken, want de aangepaste sport wordt steeds bekender. En het is niet meer ‘vreemd’ als je een beperking hebt, waardoor je het niet meer hoeft te verbergen.

Het uiteindelijke bedrag wat gedoneerd is was werkelijk fantastisch. Niemand had dit verwacht.

Tijdens Kampus 2014 zullen er bestuursleden vertellen wat er met de donatie is gebeurd.