Maandelijks archief: juli 2013

Paralympisch paard werkt bij gehandicaptenmanege Balans

De merrie Riana heeft veel internationale en nationale wedstrijden gewonnen. Zo won zij in 2010: Zilver op NK, eerste reserve voor de Wereld Kampioenschappen in Kentucky (USA) en won Goud op Jumping Indoor Maastricht.

In 2011: Zilver op NK, deelname aan het Europees Kampioenschap waarbij ze met het team 4e werd en in de kür op muziek finale net geen, op 0,5 punt verschil met, brons behaalde.

In 2012: Uitgezonden naar Girona (Spanje) hier won ze zilver en brons, in Moorsele (België) twee maal zilver en in Mannheim (Duitsland) won ze brons en een 6e prijs in de finale. Daarna werd ze gevraagd als eerste reserve voor het Nederlandse team voor de Paralympics in Londen.

Begin 2013 is Riana voor zes maanden gaan werken bij gehandicaptenmanege stal Balans in Dreischor. Ze heeft een goed karakter waarbij ze zich aan past met betrekking tot kinderen en gehandicapten.
Stal Balans