Maandelijks archief: januari 2014

Update 2013

Wat hebben we allemaal gedaan in 2013.

– Bij gehandicaptenmanege Stal Balans heeft Zeeuws toppaard Riana een paar maanden op stal gestaan.

– Zeeuws sportgala was een avond waarbij Stichting Sportief Geloven goed aanwezig was, hierbij is er gesproken met diverse para-talenten.

– Presentatie op Kampus, het jaarlijkse kamp van Vrij Evangelische Jongeren Organisatie’s uit heel Nederland, over de Stichting Sportief Geloven. Tijdens het kamp was SSG het doel om geld voor op te halen, zondag is dit overhandigd.

– Hulsterloo was internationaal Para-dressuur evenement. Hier is veel voorlichting gegeven over “Hoe en waar je laten classificeren”.

– De maanden hierna is er veel telefonisch contact geweest met drie amazones, waarvan er twee zich hebben laten classificeren in 2013.

– Roelstoeldansers Remco en Celestine hebben gedanst op het Wereld Kampioenschap in Tokyo. De Stichting heeft hun overnachtingen in Tokyo ondersteund.

–  jaarverslag Stichting Sportief Geloven 2013.