Wie we zijn

Het bestuur van de stichting bestaat uit de volgende personen:

  • Angela Oele (voorzitter): Ze heeft als moeder en begeleidster van dichtbij meegemaakt wat sport betekent bij het herstel na een ongeval. ‘Herstel’ gaat niet uitsluitend over lichamelijk herstel, maar ook over het (opnieuw) opbouwen van zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde.
  • Jan Pieter Baaijens (secretaris/penningmeester): Sport is zijn professie. Hij is docent bewegingsonderwijs aan de Christelijke Scholengemeenschap Walcheren. Hij heeft de opleiding Master of Sports and Education in Eindhoven afgerond. Privé is hij actief sporter.
  • Mirjam Vreeke-Reijnierse (lid): Actieve sporter. Ze was dressuuramazone op regionaal hoog niveau, maar speelt nu graag tennis met familie en vrienden. Met haar werk organiseert zij verschillende evenementen, waar ook sport bij om de hoek komt kijken.
  • Tessa Baaijens-van de Vrie (lid): Semiprofessioneel sporter. Ze was dressuuramazone op regionaal hoog niveau, maar kreeg een ernstig ongeluk. Hersenletsel was o.a. het gevolg. Via de gehandicaptensport heeft ze zich teruggeknokt. In 2012 miste ze op een haar na de Paralympics in Londen.
  • Debra Zweedijk (lid): Naast haar werk en gezin houdt ze van sporten en voornamelijk paardrijden. Daarbij is ze hulpverlener bij vakanties van gehandicapten.

De bestuurders ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden. Ze hebben wel recht op vergoeding van onkosten die ze uit hoofde van hun functie maken.

  • Tom Freijsen (website programmeur) helpt de stichting met de website waar we vragen of aansteuring nodig hebben.